dissabte, 27 d’agost del 2016

PAELLES 2016

El dia de les Paelles es pot considerar com "l'acabament" de les festes i simbolitza també en certa forma la unió entre els diferents grups d'amics tant a l'hora de cuinar-la com de menjar-la.
He de dir que enguany vaig veure menys gent a la plaça, però com sempre, va anar acompanyada de força marxa, alegria i aigua per a remullar-se. Afortunadament enguany, l'aigua va apareixer en forma de botelles reomplides per a l'ocasió, poalades, pistoletes d'aigua, i no com l'any passat que si que va caure un bon riuxat que va deslluir la festa.
Ací vos deixe el video

LA VESPRADA DELS MAJORS 2016

El dissabte per la vesprada és el moment reservat per a dedicar-lo als nostres majors. Una picadeta i una bona música a base de boleros va contribuir per a crear un ambient nostàlgic en el que cada peça de música segur que evocava un sentiment agredolç en molts dels nostres majors... aquells records associats a temps passats,...
Un gran encert haver escollit BOLEROSSON per a passar una bona vesprada!

* M'he saltat cronològicament la Missa cantada del dissabte i l'Aurora, Publicaré els posts més endavant ja que són més llargs els videos, i pujar-los com estic fent amb aquests via telèfon des del poble es fa molt llarg i a més també em "devorarien" totalment la tarifa mòbil.

divendres, 26 d’agost del 2016

DISFRESSES-2016

Un dels actes que més festa fa i que més gent implica són les Disfresses. Majors i xiquets amb les disfresses aporten un colorit i una marxa difícil de superar en un altre acte de la festa.
Com que crec que sobren les paraules, sense res més, ací vos deixe el video.

SOPAR DE PA I PORTA 2016

El dimecres 17 vam tindre un gran sopar de germanor a la plaça. La gent va respondre i realment la plaça estava plena.
Una iniciativa que va arrelant i que va molt bé per a començar amb bon peu la festa*

*Enguany realment la festa va començar en dimarts amb la Festa de la Cervesa  i el dimecres just abans del sopar va haver un gran Concert de la Banda de música. De les dues activitats vaig publicar uns xicotets videos via Periscope (@alcolejaorg), tot i que al final dels posts relacionats amb les festes, els tornaré a posar en una "peli resum". El concert va ser gravat crec que integrament per la família de Rossana, Si el puja a youtube, o me'l fa arribar, ja vos faré l'enllaç.

dijous, 25 d’agost del 2016

Enrique García i l'Ecodimoni

Deixe aquesta entrada, copia de la publicació fetal al Facebook no parle d'Enrique García Ripoll, fill d'Enrique "Camilo" que és un crack, i que està fent un treball a l'institut Cotes Baixes digne de menció. Com crec que a més d'un li pot interessar conèixer, ací vos deixe l'enllaç a un vídeo que està a YouTube #alcoleja #AlcolejansPelMón
Parlem amb el professor de Cotes Baixes i 'pare' del Ecodimoni
YOUTUBE.COM