dissabte, 27 de novembre del 2010

Concurs "Fotos del Ayer" en La Nucia. Alcoleja està present

Si piqueu en la següent notícia podreu veure que gràcies a  Inmaculada Blanes per la foto “ En foto por Alcoleja” de 1965,  i a  Marcelino Catalá per “Con amigas en Alcoleja” de 1965: fotos del nostre poble han concursat i han quedat molt bé aconseguint Mencions especials en eixe  "III Concurso de fotos del Ayer", organitzat per la Regiduria de la 3ª Edad de l'Ajuntament de La Nucia.
 Enhorabona a Inma i Marcelino per la Menció.

divendres, 26 de novembre del 2010

Un passeig virtual pel poble

Uns estan a favor, i molts altres en contra d'aquesta manera que té aquest gegant Google de mostrar la "realitat" de tot allò que ens envolta. En el cas del nostre poble, també ha arribat aquesta ferramenta "Street View", i tot i que no està fotografiat tot el poble, podeu veure que els carrers per on passa la carretera si.
Tan sols heu de posar el punter del ratolí sobre la foto, i amb una certa perícia anar també girant la bruixola que hi ha dalt a l'esquerra. Amb el punter aniràs marcant un redolí que servirà per a desplaçar-se i anar tirant avant o enrere. Ja em direu si vos agrada. Sempre podeu picar per a veure  el mapa a pantalla completa i aixina veure-ho millor.
* He de dir que aquestes fotos deuen de tindre ja alguns anys.

Entrega Premi a Leandre Iborra

Ahir va rebre el Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado el nostre amic Leandre per l'obra La dama de gris. Des d'ací, torne a donar-li l'enhorabona pel premi. Notícia