dimecres, 30 de juny del 2010

Fem 50 anys


Escola_Rafa
Cargado originalmente por alcoleja.org
Alguns dels que estem en aquesta foto, cumplim enguany 50 anys, Vaja tela!. Com passen els anys.
Ja sabeu que si piqueu sobre esta foto, i aneu a flickr, allí he deixat posat el nom d'aquells que recorde, si hem dieu els que no estan posats, o aquells que estan mal, els rectificaré.

Bueno a lo que anava, com dic som uns quants els que cumplim 50 anys, o els han cunplit este any passat, o estan a punt. A finals de l'estiu passat, uns quants vam estar pensant de fer enguany una espècie de sopar on tots aquells que fem la cinquantena o que estem per les rodalies, puguerem reunir-nos i passar un "rato"recordant temps passats. Quan faríem eixe sopar?. Crec que el millor moment podria ser durant la setmana de festes, abans de començar-les, ja que són els dies en els que més gent estem pel poble.  Aneu deixant mitjançant comentaris, o enviant-me un correu a rmollap@gmail.com el que penseu sobre el tema, i quan vos vindria bé, tot tipus de suggerències.
També seria interessant que m'enviareu, una foto de xicotet/a i una més actual per tal de fer algun muntatge.
I si considereu que no val la pena, doncs tampoc passa res.

dilluns, 28 de juny del 2010

TEMPORADA DE PISCINA

El passat dissabte 26 de juny va obrir la piscina d'Alcoleja. Segurament enguany tenim tots moltes ganes de l'arribada del bon temps. Ha sigut un hivern llarg i fred i ja era hora que fera calor.
Ara bé, a mi em venen al cap una sèrie d'interrogants al voltant de la piscina:
  • pagarà tot el món la seua entrada? Ja siga d'un dia o el passe de temporada.
  • hi haurà tiquets per a quan pagues dies solts?
  • haurà control per part de l'ajuntament d'estes entrades?
  • es presentaran els comptes ?

Ho vinc a dir perque ja pareix costum que molta gent no pague i es banye pràcticament a diari. La majoria sabem qui són. N'hi ha de menuts i de grans. De gent que va el cap de setmana i no paga. De xiquets i xiquetes que estan tot l'estiu banyant-se i no han tret el seu passe. M'agradaria pensar que hi haurà algun control per part de l'ajuntament i que no es torne a repetir esta situació tan lamentable.

dissabte, 26 de juny del 2010

GUIA FONT ROJA

Esta setmana la guia de ka F. Roja al Levante.Interessant

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson