dimarts, 13 d’abril del 2010

FOGUERA SANT VICENT

La nit de dimuenge 11 d'abril es va fer la foguera de Sant Vicent. Com en els darrers anys Vicent, El Tato, es va encarregar de dur la llenya i encendre la foguera. La nit va acompanyar i vam poder rostir les llonganisses, butifarres i les xulles. També va haver ocasió de cantar-li al sant. Ací vos deixe unes imatges.

dissabte, 10 d’abril del 2010

TDT. OK

Anit vaig poder comprovar que ja es poden veure tots els canals al poble.Fins ara TVE 1 i la 2 no es podien.Si l'antena es prou nova, només cal orientar-la cap al 'poste repetidor ' que hi ha prop de Beniafé.

---- 
S'ha enviat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson

divendres, 9 d’abril del 2010

Un alcolejanet al Santiago Bernabeu

Per a fer boca davant del que segur que aniran dient que és el partit del segle o del mil·leni, vos deixe amb un reportatge que he fet sobre el camp en el que demà tindrà lloc el partit.
Realment imposa el camp, tot i  que per a mi encara ho fa més el del Barça, sobretot en quant a la gent que allí cap.
Podreu veure les butaques dels palcs, intuir el restaurant que allí tenen, voreu els vestidors, i en fi, crec que a aquells que vos agrada el futbol, sigau del Madrid o del Barça, o de qualsevol altre, segur que vos agradarà el  video.
Un Tour pel Santiago Bernabeu from cfsanpedro on Vimeo.

Ajuntament d'Alcoleja "sanejat". Molts altres amb deutes

En una notícia publicada a laverdad.es, hi ha una relació de municipis de la província d'Alacant on els deutes amb els bancs són molt elevats. En conjunt sumen quasi mil milions d'euros, sent Elx, Alacant i Benidorm, en aquest ordr, els que més deutes acumulen.
El nostre poble, junt amb 27 poblets més, són els únics que no tenen deutes am els bancs; i per tant sembla ser que hi ha un equilibri entre despeses i ingressos.
Molt satisfactori, en uns temps en els que  la dinàmica fins fa poc era, i continua sent, una fugida cap endavant en quant a acumulació de deutes en molts municipis.