dijous, 1 d’abril del 2010

DIA DE LA DONA 2010

Encara que amb uns quants dies de retard, enguany també es va cel·lebrar el Dia de la Dona al nostre poble.
La Banda de Música va fer un passacarrer per arreplegar les dones, i ja en el patronat va tindre lloc, podríem dir la festa; l'alcalde va donar una rosa a cada dona, Belen va dedicar unes paraules, van dinar, i ja per la vesprada va tindre lloc una "reunió amb un tema de fons" el "tapper sex", que pel que sembla va fer "les delícies" de les assistents. I per acabar, ja a altes hores de la nit va haver més marxa  "disco mòbil".
Des d'ací agrair a l'Ajuntament,  a les festeres i tots aquells/aquelles que van fer possible un dia tan complet i divertit.
*Supose que Antonio, també penjarà algunes fotos i comentaris sobre el dia en qüestió.
DIA DE LA DONA 2010 ALCOLEJA from alcoleja.org on Vimeo.

dimecres, 31 de març del 2010

Alcoleja en la premsa de març:sobre l'atur i obres a la carretera

En els darrers dies podem trobar el nostre poble en dues notícies.

La primera fa referència a l'atur. En la notícia de La Verdad podem llegir (picar ací) que Alcoleja està entre els pocs pobles de la nostra província on com a màxim només hi ha entre un o dos homes/dones en l'atur. En els temps que corren, açò són paraules majors tot i que quasi segur que entre els que tenen faena, en molt casos el sou no serà molt alt. Esperem que l'economia millore, però em sembla que encara tardarà en alçar el cap el malalt.
I l'altra notícia, en concret en Europa Press, (a partir d'ara, ja deixaré d'indicar el "cutre" --> "picar ací", i directament faré l'hiperenllaç sobre el nom del mitjà de comunicació on trobe la notícia) podem llegir també que el Govèrn Estatal cofinanciarà junt amb la Diputació una sèrie de projectes, i en concret en el que a nosaltres ens interessa, està pel que sembla obres de millora en la carretera d'Alcoleja a Sella. Benvinguda siga aquesta notícia.

divendres, 26 de març del 2010

Ral.li La Vila 2010

Com tots els anys, este cap de setmana tindrà lloc el Ral·li de la Vila, el qual obri el Campionat d'Espanya d'asfalt.Ací vos deixe la web oficial del ral·li per a que si voleu pugau informar-vos de tot: horaris, trams ,participants, etc.
Es pot vore que si bé no han canviat massa els trams, el que si que han canviat és el sentit d'alguns d'ells, així com el començament en divendres, i l'acabament de la prova, que ho fa en Relleu, i no en Confrides com es feia quasi sempre.
La llista de participants és molt bona, i si piqueu ací podeu veure que està l'actual campió d'Espanya, Sergio Vallejo, i per suposat, el benidormí Fuster, i guanyador dels darrers ral·lis de la Vila, que a ben segur amb el Porsche 911 GT3, ens farà disfrutar.
En fi, a vore si tenim bon temps, i podem disfrutar. Vaig a tallar, perquè ja és massa tard

Manteniendo el camino







Buenas a todos.
Aqui va una de "peones camineros " en la montaña.