dimecres, 16 de setembre del 2009

Track del Camí d'Aitana

Després d'alguns problemes, ja podem oferir-vos el track del GPS del camí.D'aquesta manera podreu veure els km recorreguts, perfil, desnivell,fotos de la zona,etc
Nota. Per poder veure tot això heu de picar en qualsevol de les dues "paletes" que apareixesn (Alcoleja, o Font de l'arbre)

Gràcies José vte!.

dilluns, 14 de setembre del 2009

Fortes pluges

Sembla ser que al poble porten dos dies de pluges. Entre el diumenge (39 litres ) i hui dilluns (80 l.) n'han caigut 119 l. que no estan gens malament.
Malauradament també s'ha fet alguna que altra solsida. Segur que algun dels "corresponsals" que tenim al poble ens farà arribar alguna fotica.

V PUJADA A AITANA. Video

Ignasi ja fa uns quant dies va postejar la Pujada a la Font de l'arbre.
Jo vos deixe amb l'itinerari que vam realitzar i també amb el video que he fet.
Espere que vos agrade

Ver Cami d'Aitana en un mapa más grande

Pujada a Aitana 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

diumenge, 13 de setembre del 2009

PLAYBACKS 2009

Un altre clàssic que poc a poc va fent-se un lloc a les nostres festes. I la veritat, ompli tota una vesprada i el Patronat s'ompli de familiars,amics i amigues dels "artistes".
Es tracta d'una activitat que comporta un sacrifici per part de la "mestra" Rosana i de tots els que ixen a ballar. Molts dies d'assajos,i en moltes ocasions sense aparell de música, o sense un lloc per poder-ho fer.
A vegades passa que com que ja s'acostumem a que tots els anys es fa, ja no es té en compte com és de complicat portar-ho a terme, i podria passar que un any d'estos ens trobàrem en que mestra i alumnes es cansen i ja no vulguen continuar. Esperem que això no passe, però s'hauria de "cuidar" un poc més aquesta i altres iniciatives que ixen de la bona voluntat, i que van "fent festa".
Com que he vist que Rosana s'ha animat a participar al Xat, igual s'anima, i en l'apartat que tenim de comentaris als post, indica un poc les dificultats que tenen per portar a terme aquesta activitat, i d'eixa manera els futurs festers i Ajuntament els tiren una maneta per als propers anys.

Playbacks 2009 1/2 from alcoleja.org on Vimeo.



Playbacks 2009 2/2 from alcoleja.org on Vimeo.

Ordenadores 2009

El aviso está colocado en los puntos más frecuentados del pueblo, esta próxima semana empiezan las clases de gimnasia y el curso de ordenadores.

El martes día 15 del presente mes de septiembre, empiezan las clases de gimnasia, con los mismos días de la semana y horario que cuando se interrumpieron, los martes y jueves de 11´30 a 12´30 horas.

También empieza el lunes día 14 de este mismo mes de septiembre, y con horario de 7´00 a 8´30 horas de la tarde, el curso de ordenadores para el primer grupo, y el miércoles día 16 con el mismo horario el segundo grupo.

Tanto las clases de gimnasia como las de ordenadores durarán hasta la primera semana de diciembre.

Todas las imágenes son del curso 2009.

dissabte, 12 de setembre del 2009

Aurora 2009

No podia faltar un breu resum del Cant de l'Aurora.
Enguany vaig veure molta gent en l'Aurora, i a més a més com que es van repartir fulletes amb el text, també es van animar molts a cantar. En l'apartat de músics, també hi havia una gran representació

AURORA D'ALCOLEJA 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

divendres, 11 de setembre del 2009

Concert de la Banda de música 2009

Com ja va sent tradició, durant les festes va tindre lloc un concert protagonitjat per la Banda Musical d'Alcoleja. Com ja vaig dir l'any passat, no estic tret en la matèria, i per tant la meua opinió és la d'un "amateur"; i l'unic que puc dir és que em van agradar la major part de les obres. Aquells que si que teniu més coneixements de música, com sempre, ja sabeu que podeu opinar en l'apartat dels comentaris. Si que puc dir, que en aquesta actuació el Patronat estava a tope, i que els aplaudiments van ser molt efusius.
Enhorabona a tots els que ens vau fer passar una bona vesprada.

Concert de la Banda.2009 from alcoleja.org on Vimeo.

dijous, 10 de setembre del 2009

" Fent poble a traves del menjar "

Amb activitats com el dia de les paelles, la nit en què vam sopar a la plaça, i amb les picadetes del Patronat, es va fent poble, aprofites per a xerrar amb persones que en moltes ocasions no passes de la salutació de rigor quan et trobes al carrer, en canvi en actes com aquestos, establixen un poquet més de relació.
La participació en tots aquests actes va ser gran. Espere que els nous festers i festeres continuen amb aquesta tradició que poc a poc va arrelant

Paelles i Picadetes from alcoleja.org on Vimeo.

Disfresses 2009

Les disfresses i la coca amb tomaca s'ha quedat ja com un acte de referència per a començar les festes. I enguany he de dir que vaig veure més gent disfressada i gent que anava a mirar-les que mai. N'hi havia tanta, que algunes van passar desapercebudes. Tal vegada en el passacarrer s'hauria de mantenir una certa distància entre un grup i un altre per a que es pugueren lluir millor les disfresses.
En el repartiment de les coques sembla ser que la gent es va quedar amb més ganes de coca amb tomaca, i en canvi la de farina no va tindre tanta acceptació.Crec que s'hauria de valorar si val la pena comprar tanta de farina; tots els anys sol passar que hi ha poca gent amb interés per la de farina. De totes maneres, puc estar equivocat, i només es tracta d'una apreciació personal sense massa valor.
Posdata: el fet que al video es veja d'entrada la camiseta en qüestió, no és cosa meua (és cosa de Vimeo); ja que els que em coneixeu, sabeu que jo no soc del Barça....

Disfresses 2009 from alcoleja.org on Vimeo.