dimecres, 9 de setembre del 2009

Correfoc 2009

Ací vos deixe amb un xicotet video sobre el correfoc.
Donat que a mi no m'agraden massa els coets, i com que els tinc molta por, podreu veure clarament que vaig veure el correfoc a distància i protegit, motius pels quals, tampoc he pogut "pillar" unes bones tomes. Ara bé, segur que en els propers dies alguns companys ens aportaran unes fotos que segur que mostrar molt millor l'espectacularitat de l'acte.

Correfoc 2009 from alcoleja.org on Vimeo.

V PUJADA CAMÍ VELL D'AITANA

Una altra vegada i ja van cinc. La pujada pel Camí Vell d'Aitana pareix que va consolidant-se com a element festiu i reivindicatiu dintre de les nostres festes. Any rere any va augmentant el nombre de participants. Enguany vam pujar al voltant de les 40 persones.
Cada vegada hi ha més gent que coneix el camí i que l'utilitza al llarg de l'any. D'aquesta manera es manté el treball que fem de neteja i podem disfrutar d'una magnífica pujada.

dimarts, 8 de setembre del 2009

Campeonatos de Cotos y Dómino


COTOS Y DÓMINO

Este año el lunes de Fiestas, último día de agosto, pocas familias con domicilio fuera pueden continuar de vacaciones, aún así, el Ayuntamiento organizó los Campeonatos de Dómino y Cotos, en cotos se consiguió reunir las parejas necesarias para animar la competición, poniendo la nota de humor el Tato con sus voces de campeones, campeones, antes de terminar, no tan animadas fueron las de dómino por las pocas parejas.

Los campeones de cotos fueron, Nuria Oltra Jiménez y Vicente Ivorra Company, (Tato), y en 2º lugar J. Miguel Pascual (Alcalde) y Francisco Javier Frances.

En el dómino los campeones fueron Miguel Baldó Bernabeu y Luis Ivorra Picó, en 2º lugar Ramiro Lloret Ivorra y Marcelino Catalá.

divendres, 4 de setembre del 2009

VUELTA CICLISTA A ESPAÑA 2009


Este Domingo termina en el Alto de Aitana – de categoría especial - la 8ª etapa de la Vuelta Ciclista a España. En la página oficial de la “vuelta” http://www.lavuelta.com tenéis más detalles.
La 8ª etapa es la primera etapa de montaña y, según la página oficial de la vuelta, una de las más duras. Son 203 kilómetros desde la salida en Alzira y se ascienden ocho puertos de montaña. El recorrido, es: Salida de Alzira, Beniarrés (3ª cat. - km. 52), Margarida (3ª cat.- km. 71), Tollos (2ª cat.- km. 80), Castell de Castells (3ª cat.- km. 100), Guadalest (2ª cat.- km. 131), Confrides (3ª cat.- km. 144), Tudons (2ª cat.- km. 160) y para terminar tendrán la ascensión final al alto de Aitana, de 21,7 kilómetros y con una pendiente media de 5,7%, y con rampas puntuales del 9,5 %.
Será una oportunidad de pasarlo bien para todos los aficinonados.

http://www.lavuelta.com

VANDALISME A LA PISCINA

Ahir día 3 de Setembre, vam a anar la piscina, estava tancada i Ruben prou nerviós, perque havia trobat moltes coses trencades; dutxes, cartells, objectes i merda dins de l`aigua, portes forçades...
El cas es que les persones que ho han fet " no vienen de lejanas montañas " pareix ser que els autors no estaven masa lluny. El que m`agradaría es que els pares d`aquests pagaren la destrossa i que a mes, pasaren al juzgat de menors, que l`edat penal es a partir de 14 anys.

dijous, 3 de setembre del 2009

Esports i Jocs de taula en Festes

Ja portem tres anys organitzant les activitats esportives i jocs de taula al Poliesportiu. Enguany van durar sis dies, i la veritat, és que vam disfrutar molt. Va haver una molt bona participació, ja que enguany van participar xiquets i xiquetes a partir d'uns 5 anys, i per dalt van participar dos "granaets" que els queda poc per a posar un 5 en les desenes.
Als videos que teniu a continuació he posat també un que va del curset de natació que enguany també s'ha realitzat; i que per cert, m'ha semblat que els alumnes aprenien molt i també s'ho passaven molt bé. Crec que va ser un encert acabar el curset el divendres, i a continuació fer les curses de natació ja que els xiquets tenien ganes de posar en pràctica els coneixements apresos.

Des d'ací agraïr a la Corporació Municipal per ajudar-nos en tot allò que Josep i jo els vam demanar per poder portar a terme les diferents activitats. També vull donar les gràcies a Edu ja que també ens va ajudar a organitzar les activitats.

Nota: si voleu descarregar-vos algun video, piqueu sobre la paraula "vimeo" i anireu on tinc els videos. Després, ja busqueu el video que voleu baixar i piqueu sobre ell. I per últim en la pàgina del video, a la part dreta a sota (baix), voreu que posa "download", piqueu sobre ella, i ja vos baixarà el video.
Important: si voleu baixar un video, millor feu-ho durant la primera setmana en que els he pujat ja que a partir d'ahí, la qualitat en que es podrà baixar després serà més dolenta.