dimecres, 13 de maig del 2009

Festa de Beniafé. Fotos.

Molta gent a Beniafé, i tot i que el clima podia haver-nos donat un disgust (a lavista del dissate per la vesprada), al final es va portar bé i vam poder passar bé lafesta
Ací deixe un aperitiu de la Festa de Beniafé .
Ajudat per la meua filla, que va fer la major part de les fotos, i amb un nebot, que ja va presentant les seues credencials com a fotògraf (no se'l pergau sempre fent fotos amb el mòbil) he fet un muntatge amb les que vam fer el dissabte per la nit (a la llum de l'enllumenat estrenat el divendres) i les del diumenge.
He pujat les fotos a flickr, i aixina si algú es vol baixar alguna foto, picant ací, pot anar on està l'album i descarregar-se-les.

Fotos Festa Beniafé 2009 from alcoleja.org on Vimeo.



Més endavant pujaré un video sobre la festa

dissabte, 9 de maig del 2009

PLUVIOMETRIA ANY 2008

Abans de res, perdoneu que m'haja retrasat tant en presentar les dades sobre l'aigua caiguda durant l'any passat. No és culpa de Miguel Mollà, el nostre home del temps "particular" ja que les dades me les va passar en gener. Ha sigut més culpa meua, doncs enguany tinc bastant feïna a l'insti, i no puc arribar a tot com a mi m'agradaria.
En fi, voreu que també va ser un any amb molta aigua, però sense arribar als valors del 2007.
Vos deixe amb la presentació, on podreu veure els litres caiguts per mesos (dia per dia) , i comparant-ho amb els valors del 2007.
No vull acabar sense deixar d'agrair a Miguel Mollà "Micalet de l'esparter" el treball realitzat, i el detall de passar-nos la informació per a que d'aquesta manera pugam tots saber quant i molta aigua plou a Alcoleja.
* Per poder veure-ho en gran, heu de picar sobre l'icon que representa una pantalleta, al costat dels dos ninotets que hi ha a sota a la dreta

divendres, 8 de maig del 2009

RAL·LI CIUTAT D'ALCOI 2009


M'acabe d'assabentar que aquest cap de setmana hi ha ral·li a la zona, concretament el Ciutat d'Alcoi.
És molt més fluixet que el de la Vila, però si vos agraden els cotxes, sempre n'hi ha alguna cosa guapa. En un extracte de rallyeweb.com es pot llegir "La participación es destacada. El castellonense Santiago Carnicer (Renault Maxi Megane), los catalanes Jordi Zurita (Mitsubishi Evo IX) y Salvador Canals (Porsche 977 GT3), el piloto alicantino José Llinares y el valenciano Miguel A García, ambos con idéntica montura, un Mitsubishi Evo VIII, figuran entre los favoritos al triunfo en el autonómico de rallyes"; per tant ja sabeu.
He fet un enllaç a l'Associació d'Interclubs d'Automobilisme de la Provincia d'Alacant, i aixina podeu veure els horaris. Si vos interessa piqueu ací.