diumenge, 11 de gener del 2009

Nadals alcolejans

Ja han passat les festes de Nadal i comencem la "costera" de gener.
Enguany, igual que l'any passat vam anar a sopar la nit de cap d'any un bon grup de gent de diferents edats. Quico va portar un aparell de música, i amb les taulers que posem per a les paelles de festes vam muntar unes quantes taules. Per menjar-nos el raïm vam baixar a la plaça, però el rellotge anava 10 minuts avançat, i això va crear una certa confusió de manera que uns vam passar l'any amb la repetició del rellotge, i altres amb les "paellades" del "Zurdo", que per una altra part ja van fent-se una tradició.De totes maneres ens va semblar que enguany n'hi havia menys gent que l'any anterior. Després vam tornar al Patronat i allí vam acabar la festa.

Després d'uns dies, i mirant de cara el dia de Reis, el dia 4 van vindre els Heralds de ses Magestats els Reis Mags per anunciar la seua arribada i per arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes.
Al dia següent, i tal com diuen "ploga o neve", van arribar carregats de joguines per a donar alegries a xicotets i grandets.
Vull aprofitar l'ocasió per agraïr a totes les persones que van fer possible aquests moments tan bonics per als xiquets. Desgraciadament, de la mateixa manera que ja s'ha tancat l'escola, també vindrà el moment en què no n'hi haurà xiquets a qui portar regals, però mentre hi haja un xiquet, i també estiguen aquestes persones "màgiques", la alegria apareixerà pel poble cada 5 de gener.
Vos deixe amb el video per a que tots aquells que ja fa temps que no esteu pel poble en aquests dies màgics els pugau recordar.

Nadals Alcolejans 2008 from alcoleja.org on Vimeo.