diumenge, 2 de novembre del 2008

NOVA JORNADA DE NETEJA.

En la reunió del darrer dissabte d'octubre, van quedar en convocar una nova jornada de neteja. Serà el dia 29 de novembre. A vore si podem acabar el camí d'Aitana i comneçar en Cabrera.
Prepareu la ferramenta i animeu-vos. La bota de vi no faltarà.

Concert de la banda de música a Gorga

El passat dia 5 d'octubre la nostra banda va donar un concert a gorga dins de la campanya INTERCANVIS patrocinada per la diputació. Sigué un complet éxit. Vam estar ben afinats, bona técnica instrumental, timbres adecuats i, dit per el mestre, expresant musicalment, el que demanava.
Com a component de la banda opine sobre el treball de Josep Lluis com director. Estil, formes, capacitat de transmisió del que demana sintoniçant sempre en el músic. Li aagrada tant la música que no l'importa que sigam tant poquets. En nom de tots: grácies MESTRE.
Tinc que dir-vos que es va tocar un pas-doble compossat per el nostre músic Josep Lluis que no siguent fill d'Alcoleja, ens aprecia tant que ja el considerem nostre. El dedica al seu iaio. El seu títol:"L'ampeltaor de l'Abdet". Els entesos diuen que está ben fet i demostra que l'autor té bona inspiració. En el trio hi ha un solo de clarinet difícil; pero ahí estava el nostre Rubén que va satisfer al autor. El públic l'aplaudí més de un minut en crits de ¡bravo!

Espere donar-vos pronte notícies musicals.