divendres, 12 de setembre del 2008

COMENTARIS SOBRE LES FESTES

He diexat passar ja uns dies per veure si algú dels "Bloguers" s'animava a parlar sobre:
1. Què ens han semblat les festes, si han estat bé, mal o regular,...
2. Què ens ha semblat que "tornen" els festers i festeres tal i com es feia abans...

I també, per extensió parlar sobre què ens ha paregut el funcionament de la "piscina", i de tots aquells aspectes referits al poble i que vulgam comentar.....(obres a Beniafé, al poble,...)

En definitiva, parlar de com va el poble.
Com que ningú "s'ha atrevit" a parlar mitjançant un post, a vore si s'animeu a parlar de tot açò degut a este "post-pique".
Ho podem fer mitjançant un post normal, però si només voleu parlar de punts molt xicotets, o bé de forma molt breu, ho podeu/podem fer de dues maneres possibles:
1. Mitjançant comentaris a aquest post (recordeu que per poder-ho fer heu de tindre un compte en Blogger)
2. A la part esquerra tenim un Xat que ens permet "xerrar" d'una manera més ràpida i directa de tots els temes que vagen eixint. Tot és provar-ho,però voreu que és molt senzill.
Animeu-se; i recordeu que quan una crítica o opinió es fa amb la sana idea de que servisca per millorar, sempre ha de ser benvinguda i tinguda en compte.

* Per cert, animeu-se tots els que heu anat fent fotos del poble, i pujeu-les a Flickr, que com podeu veure Antonio vos està passant davant a tots. --> Mireu el tutorial que vos he enviat per correu

dijous, 11 de setembre del 2008

Asociación de Jubilados despues de las Fiestas

Hola Alcolecha, se han terminado las vacaciones y nos cuesta iniciar la
MARCHA que dejamos al principio, desde este lunes pasado estoy intentando contactar con agencias, la empresa encargada de organizar talleres y la monitora para las clases de gimnasia, y por fin gracias a Dios con resultados satisfactorios.
El próximo martes 16 del presente mes de septiembre empiezan las clases de gimnasia, el horario será de 11´30 a 12´30 h. todos los martes y jueves, por tal motivo, para el sábado de 13 a las 19´30 h. – 7´30 de la tarde-, se convoca una reunión de todas las personas que asistirán a las clases de gimnasia, será muy breve.
Al mismo tiempo acudirá la Junta Directiva de la Asociación para decidir fecha para un viaje a Torrevieja, subvencionado por Diputación mediante su programa “Rueda con Nosotros”.
Me gustaría recordar el agrado de las personas mayores y el público en general por los “Actos Culturales” durante toda las Fiestas Patronales, y entre ellos el II Curso de Pintura al Óleo, todos ellos organizados por el Ayuntamiento.




L'associació Amics per Alcoleja torna a l'acció

El proper dia 27 de setembre a les 19h, es reunirem a l'antic ajuntament per continuar amb les tasques que es vam marcar fa un temps. Qualsevol persona interesada pot venir, a més a més si ve amb idees millor.
Per cert, espere no tenir cap obligació addient pq tinc la bota de preparada i molts de vosaltres l' espereu amb molta il·lusió i ganes. Fins el dissabte 27.