diumenge, 16 de març del 2008

D'exposició en S.Santa per Madrid o Barcelona

Ara que entrem en Setmana Santa, i que alguns podeu aprofitar per a passar uns dies per Madrid o Barcelona, si vos agrada açò de l'anatomia, jo de vosaltres no deixaria escapar la possibilitat d'anar a veure l'exposició sobre el cos humà mitjançant cossos reals, de persones de "carn i ossos".
Actualment estan les dues exposicions en marxa. Jo vaig veure la de Barcelona, i em va encantar. En contra del que es pot pensar, no resulta desagradable, i si molt il·lustrativa, si t'agrada el tema.
Si voleu mirar de què va el tema, podeu picar aquí, en la pàgina oficial de les exposicions, i si voleu mirar un video en el que es veu de què va el tema, podeu continuar mirant i llegint en el post que vaig penjar en el blog de l'insti; està molt bé el video.
Ara bé si vos interessa anar, és molt interessant que reserveu les entrades abans d'anar perquè podria ser que si aneu sense reservar, podrieu trobar-vos en que no hi ha entrades per a eixe dia.
Val molt la pena.

dissabte, 15 de març del 2008

Obres a Beniafé

La setmana passada vaig anar a Alcoleja i vaig veure que als vestuaris de la piscina havien posat un cartapaci d'estos grans que posen quan la Dipu subvenciona alguna infraestructura, i anava de les obres que estaven previstes de millora de Beniafé, que com recordareu ja vaig fer un post fa al voltant d'un any, i en el que remarcava una notícia que havia eixit al Diari Informació.
Doncs, m'en vaig anar a veure com anava la cosa. Podreu veure que està previst que acaben a principis d'abril (dia 11); i si és així, estaran abans de la festa de Beniafé.
Jo crec que la carretereta i les obres dins del poblet potser si que estiguen, però portar les aigües residuals a la depuradora i tot, no ho tinc massa clar.
Quan estarà acabat farà goig si tenen gust en acabar-ho respectant les característiques del lloc, així com el camí que hauran de destripar per portar les aigües a la depuradora.
A continuació us deixe un xicotet video del que vaig veure per a que us feu una idea de com van les coses, però a més a més deixe també una fotografia de la carretereta que va fins a la piscina per a que vegeu un problema que he vist d'enfonsament parcial, que pot anar a més, i que si l'ajuntament averigua la causa que ho ha originat, pot demanar la succeptible indemninació al culpable. Supose que ha sigut consegüència del pes d'algun camió que ha passat per allí, que per una altra banda camions per ahí "són faves contades" i per tant fàvil d'averiguar.
Bé "la pilota" està dalt de la teulada de l'.................................., ja veurem si la despenja i li la dóna a l'amo.



Obres a Beniafe from Rafa Mollà on Vimeo.