dilluns, 24 de desembre del 2007

ALCOLEJA.ORG: JA ARRIBA EL NADAL...I CAP D'ANY

ALCOLEJA.ORG:PROPOSTA DE CAP D'ANY.

hola!! Som Elena i Lorena, em tingut un problema a l'hora de poder inscribir-se en el blogger,aleshores em tingut que utilitzar la identitat de L'Edu,jejeje.
El nostre grupet d'amics proposa per a la nit de cap d'any, a part de sopar, fer festa en el patronat i PASAR-SEU MOLT BÉ!!!!,podriem disfresar-se cadascú del que vullga, pero que siga graciós jejeje.
Esperem que vos agrade la idea i participeu, nosaltres ja el tenim "miraet".
BON NADAL A TOTS I PROSPER ANY NOU 2008.
PD:Rafa no o poses tan dificil per a entrar....o ens tindras que explicar,que nosaltres també volem participar.

dimecres, 19 de desembre del 2007

BASE AITANA

L´altre dia vaig comentar que es deurien de fer propostes per a un nou us de la base. El mateix dia Quico eixia a la prensa reivindicant per a la base una residencia de tercera edad i de retiro per als militars. En fi, als iaios els vendria millor viure al poble, de fet tenim Asilo, no?.
En Tollos ja tenen experiencia de fer una residéncia dins del poble. D´altra banda, deixar als guelos alli soletes al port de tudons en la fretorrera que fa alli dalt, em fa fredat de pensar-ho.
Els socialistes proposen un albergue juvenil i de voluntaris per a vigilar la natura. ¿ I qui els vigila a ells ? crec que no necesitem " guardabosques " a mes aixó ho fa la conselleria, no hi ha que solapar serveis
Respecte de la residencia pera militars retirats crec que ja tenen millors ofertes, a mes, després de mig segle d´us militar ja n´hia prou.
La meua proposta es dins del contexte de la " alianza de civilizaciones " de Zapatero fer a la base un centre d´interpretacio per a la pau en el contexte dels pobles del mediterrani, ja se que sona grandilocuent pero aquesta idea l´agafa un espabilat del psoe, la remena ben remená i tenint en compte que la base es de l éstat i poden fer lo que vullguen... tot es cuestió de que ho tingam clar nosaltres perque algu fará la gestió de la base, i si no donem les nostres idees , altres les donarán. ¿ Que penseu ?