dilluns, 12 de març del 2007

Dotació per a Beniafé

En una notícia publicada al diari Información venia que la Diputació ha atorgat a Alcoleja una dotació per a realitzar unes millores a Beniafé. Com voreu no està mal la quantia. No estaria mal que ens informarem o ens informaren per a què van a utilitzar-se eixos euros. Probablement, vosaltres que esteu més per Alcoleja estareu més informats. Si és així ja fareu algun comentari o algun post per a informar-nos a la resta.

Un alcolejà a la Romeria de la Magdalena

Per què pose aquest post?. No és d'Alcoleja. Però si d'un alcolejà.
M'agradaria que aquest post sobre la Romeria a la Magdalena servira de començament per a una sèrie de posts que puguerem anar penjant tots aquells alcolejans de naixement o simplement de "sentiment" que ens hem anat a viure fora per diferents motius, i que no per això ens oblidem de les arrels.
Es veritat que no pots ni deus oblidar d'on vens, però tampoc és bo no fer-te d'allà on vius. Si no et fas, ni participes de les tradicions del teu nou poble, pots caure en una situació emocional difícil; per un costat estàs enyorant contínuament el poble, els amics, familiars, però per l'altra no t'integres totalment en la teua nova casa, en el poble,les festes,tradicions noves per a tu, però sobretot dels teus fills, que si que les sentiran molt pròpies, igual que tu sens les del teu poble d'origen.
Per tot açò voldria que s'animareu i quan venen les festes de Sant Jordi, o quan aneu a Santa Faç, o a les Fogueres d'Alacant,ens passareu també alguna coseta, i així tots aquells que (en som molts) estem "d'oriundos" per eixe Món de Deu puguem donar a conèixer com són les festes als nostres pobles d'adopció.