dilluns, 22 de gener del 2007

Bueno, al final lo he conseguido, y he mejorado el aspecto de todo esto

Son fotos tomadas el 27 de Diciembre de este pasado año, creo que justo una semana después de que nevara.


diumenge, 21 de gener del 2007

S'acaba l'escola?

Encara que ja fa uns dies que ha eixit la notícia al Diari El Pais: Alcoleja y Balones exigen que no se cierren las escuelas rurales, jo no m'he entarat fins hui, i per això ho comente ara.El tema no és nou i a més a més difícil de solucionar. Per un costat està clar , estan els interessos de la Conselleria de reduir despeses allà on puga fer-ho, i de l'altra banda els pares dels xiquets implicats, i tot el poble en el seu conjunt, tal i com diu el senyor alcalde al diari.
No és menys veritat que "qui no plora no mama", i que si no es fa pressió , a ben segur que l'escola tancarà, (eixa escola en la que tants de nosaltres hem estudiat) com ha passat en molts altres pobles.
Aquest post vull que servisca per a veure si altres s'enganxen a parlar del tema, a fer-ne de nous posts, o a escriure en l'apartat dels comentaris.
Jo plantege ací vàries preguntes:
- Volem que continue l'escola? En cas afirmatiu, què s'està dispost a fer per a que es mantinga?
- Si tinguérem fills d'eixa edat, què valoraríem més,
- ¿que el nostres fills anaren a una escola on tingueren més xiquets de la mateixa edat amb qui relacionar-se , estudiar, jugar... ? , o
-ens pesarien més les matinades que comporta eixir a Benilloba, el perill de la carretera en certs dies de l'hivern,el fet de "perdre'ls ja tan xicotets durant pràcticament tot el dia?.
- A nivell acadèmic, on estarien millor atesos, a Benilloba o a Alcoleja?

En fi són unes preguntes en les què uns pensarem d'una manera i uns altres d'altra. Espere que contesteu i vos mulleu un poc