divendres, 19 de gener del 2007

Una ajudeta

Algunes pistes per a ajudar-nos i perdre la por i la vergonya a tot açò d’escriure un post

Ací deixe unes adreces on podem veure a través de l’arxiu en pdf Tutorial Blogger com se li pot traure millor partit al post.
I en aquest article, Consejos para escribir un post, encara que va dirigit als nostres alumnes per a quan treballen per a nosaltres, potser també ens vindrà bé a tots.

dijous, 18 de gener del 2007

hola, ho hem aconseguit.

Després d'una àrdua vesprada i hores de telèfon amb Rafa, crec que puc saludar-vos a tots. Si és així estaré molt content.

diumenge, 14 de gener del 2007

Fotos excursió camí Aitana 2005

Per a fer boca ací teniu algunes de les fotos fetes en l'excursió de l'agost del 2005, potser el naixement d'questa inquietut i més coses...
Nota: en qualsevol de les entrades podeu fer comentaris picant en comment.

De AmicsAitana

dissabte, 13 de gener del 2007

Ferramentes

Només vull escriure unes lletres per a que aquells que no estigueu massa familiaritzats en el tema de posar entrades, pujar fotos o videos pugueu anar rodant-se.
En l'apartat de Ferramentes he posat les adreces que considere imprescindibles per a poder treballar ací.
El primer que heu de fer és donar-se d'alta en el correu de Google (gmail). Per poder-ho fer necessiteu que algú us convide. Si m'envieu un correu a mi o a Josep, podem convidar a un o dos, i després la resta ho aneu fent de la mateixa manera, ja que una vegada tens un compte ja pots convidar a d'altres.
El segon pas és donar-se d'alta en Blogger i una vegada fet, enviar-me un correu per a que jo us puga convidar a formar part del mateix blog i així poder ja fer entrades
La resta de ferramentes són per un costat adreces on podreu donar-vos d'alta i pujar fotos o videos sense tenir que pagar res i per l'altre, l'adreça de Resize és per a baixar un programeta que és molt senzill i que va molt bé per a reduir les fotos i així que no ocupen massa lloc al servidor. I per últim el Sigpac l'he posat perquè gràcies a ell podem veure tot el terme d'Alcoleja des d'una perspectiva poc habitual per a nosaltres.

Nota: perdoneu si tota aquesta informació que estic posant ja la sabeu. No vull que parega que us estic tractant "d'analfabets informàtics", però com a mi si que m'ha vingut tot açò de nou, la veritat és que vaig agrair que el meu company de Departament, Sergio, em tirara més d'un cable.